skip to Main Content

Szőlőmag kisokos

A szőlőmag őrleménynek nagyon sok pozitív tulajdonsága van:

Por állagú, friss szőlőmag-ízű és 100%-osan felszívódik a szervezetben. Az őrleményben van kaempferol, kvercetin, rezveratrol, katechin, epikatechin, oligomer proantocianidin, P1-, P2-, B1-, B2-, B3-vitamin, értékes ásványi anyagok (vas, magnézium, réz, cink, szelén, kálium). Külsőleg alkalmazva rugalmassá teszi a bőrt, ránctalanít. Belsőleg gyulladáscsökkentő, élénkíti az agyműködést, erősíti az immunrendszert, csökkenti a koleszterinszintet, megakadályozza az érelmeszesedést, fokozza a véráramlást, csökkentve a hisztamin termelődését enyhíti az allergiás tüneteket, védi a szaruhártyát.

Magas rosttartalmával segíti az emésztőrendszer egészségének megőrzését. Rendszeres fogyasztása segít a betegségekből való gyorsabb felgyógyulásban, növeli a fizikai és szellemi teljesítőképességet. Napi ajánlott mennyisége: 3-5 gramm – joghurtba, turmixba, müzlibe, meleg teába keverve, vagy kenyérbe sütve.

A Szava pékséggel szorosan együttműködve, közös ötlet és fejlesztés eredményeként a catering szolgáltatásokat szőlőmaggal dúsított bagettel tesszük különlegessé.

Szőlőmag kisokos Szőlőmag kisokos Szőlőmag kisokos

Back To Top